“Επάρκεια της αιμοκάθαρσης” το θέμα της ομιλίας του Ειδικού Γραμματέα της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρείας Α. Ανδρίκου το Σάββατο στα Τρίκαλα.

Η σημαντική ομιλία του Ειδικού Γραμματέα της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρείας, Διευθυντή Νεφρολόγου του ΓΝ Ιωαννίνων Αιμίλιου Ανδρίκου εντάσσεται στο κύκλο επιστημονικών διαλέξεων που διοργανώνει η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης Μeteora Nephrolife, το Σάββατο 19/11/2016 και ώρα 18.00 στις εγκαταστάσεις της (7ο χιλιόμετρο εθνικής οδού Τρικάλων –Καλαμπάκας) με θέμα «Σύγχρονες μέθοδοι φροντίδας των αιμοκαθαιρόμενων ασθενών & τις νέες εξελίξεις στη μεταμόσχευση νεφρού»
Οι εν λόγω διαλέξεις απευθύνονται τόσο στον επιστημονικό κόσμο του νομού μας, όσο και σε κάθε ενδιαφερόμενο για την νεφρικής νόσο (ασθενείς, συγγενείς- περιβάλλον ασθενών κ.α.)
Σύντομο βιογραφικό του Αιμίλιου Ανδρίκου, ΜD, DR.
Ο Αιμίλιος Ανδρίκος, MD, DR είναι Διευθυντής Νεφρολόγος του Γ.Ν. Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα». Εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ενώ εξειδικεύτηκε στην Περιτοναϊκή Κάθαρση στο Πανεπιστήμιο της Perugia, Ιταλίας και στην Εντατική Νεφρολογία στο Νοσοκομείο της Vicenza, Ιταλία. Έχει επιμεληθεί και συγγράψει κεφάλαια ιατρικών βιβλίων, ενώ έχει πλήθος δημοσιεύσεων σε διεθνή και ελληνικά ιατρικά περιοδικά και ανακοινώσεων σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια. Είναι Ειδικός Γραμματέας της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *